Saltar a contingut. Saltar a contenido. Skip to content
inici > exposicions > Exposició a la Casa del Cable de Xàbia

Exposició al Castell del Remei (Lleida)

Exposició al Castell del Remei

Exposició de Cep i Fusta

Lloc:Castell del Remei (Lleida)

Dates: febrer i març 2013

Al castell del Remei s'ha esposat durant els mesos de febrer i marc del 2013 una selecció d'obres de Palmira Rius amb domini de la fusta.

Del cep al vi hi ha una trajectòria de canvi de matèria i aquesta alquímia coincideix amb una transformació física amb el factor temps.

Així també treballa aquesta artista, a despit del temps emprat per la consecució estètica.

Mostrar obres contundents i delicades en un espai tan i tan gran va permetre establir i gaudir d'un passeig per fragments de natura envoltats de fils i poesia, propiciant una relació harmònica.

Comisari de la exposició: Daniel Royo Lopez

Exposició al Castell del Remei Exposició al Castell del Remei Exposició al Castell del Remei Exposició al Castell del Remei Exposició al Castell del Remei

En el Castell del Remei se ha expuesto durante los meses de febrero y marzo de 2013 una selección de obras de Palmira Rius en las que predomina la madera.

De la cepa al vino hay una trayectoria de cambio de materia y esta alquimia coincide con una transformación física con el factor tiempo.

Así también trabaja esta artista, sin contar con el tiempo utilizado para la consecución estética.

Mostrar obras contundentes y delicadas en un espacio tan y tan grande ha permitido establecer y disfrutar de un paseo por fragmentos de naturaleza envueltos de hilos y poesía, propiciando una relación armónica.

Comisario de la exposición: Daniel Royo Lopez

In Castell del Remei has been exposed during the months of February and March of 2013 a selection of works of Palmira Rius predominating wood.

From strain to wine there is a path of material change and this alchemy matches a physical transformation inside the time factor.

This is how this artist works too, with countless time spent to achieve aesthetics.

Show forceful and delicate works in a space as big as that, helped establish and enjoy a nature walk through fragments of wire wrapped and poetry, encouraging a harmonious relationship.

Exhibition curator: Daniel Lopez Royo

Tornar amunt
 

Inici | Mapa web | Imprimir | Accessibilitat

Aquest lloc web és vàlid XHTML i CSS. Segueix normes WAI

 

© Palmira Rius. Lleida 2010

Disseny i desenvolupament Carles Aguiló